- Zoek mijn Droom Auto">

Hoe werkt het?

U heeft besloten om een andere auto te kopen. Dat betekent vaak een moeizame zoektocht langs garages met ‘snelle’ verkopers. Of u zoekt een auto bij een particuliere verkoper waarvan u niet weet hoe betrouwbaar hij of zij is.

Die tijdrovende zoektocht, het God-zegen-de-greep gevoel  op het moment dat u de auto koopt, het wankele vertrouwen, de ongemakkelijke onderhandelingen, de teleurstellingen en de papieren rompslomp kunt zich besparen door Zoek mijn Droomauto een zoekopdracht te geven.

Zoek mijn Droomauto is een onderdeel van Autobedrijf De Witte Vink en doet niets anders dan auto’s zoeken, onderhandelen en de auto’s rijklaar maken om die vervolgens met BOVAG garantie af te leveren.

Maar hoe werkt dat en wat moet u doen?

Allereerst zet u uw wensen op een rijtje. Vervolgens gaat u naar onze website  (www.zoekmijndroomauto.nl) en zet uw wensen, onder het kopje ‘Uw Zoekopdracht’ in het digitale vragenformulier.  Wat u dan nog moet doen, is wachten op het telefoontje dat uw droomauto gevonden is.

Heel simpel.

Vanzelfsprekend kunt  u na het invullen van het digitale formulier ook nog een afspraak maken met

één van onze specialisten van Zoek mijn Droomauto aan de Oude Bornseweg 168  in Hengelo om de puntjes op de i te zetten.

Een kijkje achter de schermen

Het team van Zoek mijn Droomauto gaat nadat u uw zoekopdracht heeft gegeven, aan de slag. Vervolgens krijgt u een telefoontje dat uw perfecte auto gevonden is. Of eigenlijk auto’s want Zoek mijn Droomauto biedt u meerdere auto’s aan waarvan wij denken dat ze goed op uw wensen aansluiten. U kiest één van de auto’s en dan gaat onze onderhandelaar samen met  een specialist autotechniek naar de verkoper om de auto te bekijken en te testen. Als zij een goede indruk van de auto hebben gekregen, kopen zij de auto en nemen hem mee naar Hengelo.  Daar wordt hij nagekeken en rijklaar gemaakt door de ervaren monteurs van Autobedrijf De Witte Vink.

Als de geschikte auto niet in Twente te vinden is dan zoekt het team van Zoek mijn Droomauto in Overijssel. Mocht de zoektocht nog niets opgeleverd hebben dan zoekt Zoek mijn Droomauto in heel  Nederland en zelfs over de grens.  Een buitenlandse auto naar Nederland halen, brengt echter veel papierwerk met zich mee. Maar ook dat neemt Zoek mijn Droomauto voor haar rekening. Wij zorgen er voor dat uw auto ingevoerd wordt en een  Nederlands kenteken krijgt. Waar uw auto ook vandaan komt, wij maken uw auto tip top in orde en leveren hem af met BOVAG garantie. Alles wat u dan nog moet doen is, instappen en  zorgeloos genieten van uw droomauto.

Zoek mijn Droomauto staat voor :

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®