Over Zoek Mijn Droomauto

Zoek Mijn Droomauto is een onderdeel van Autobedrijf De Witte Vink en is gespecialiseerd in het vinden van de perfecte auto voor u.

Uw droomauto vinden en kopen, is vaak tijdrovend, lastig, frustrerend en is zelden leuk. Het team van Zoek Mijn Droomauto vindt het echter een uitdaging om, voor u, de beste auto te vinden.

Fred Vink: "Onze prioriteit is een tevreden klant en dat realiseren we met onze kennis en ervaring op het gebied van auto’s kopen en autotechniek.”

Sinds 2013 hebben de beste mensen van Autobedrijf De Witte Vink hun krachten verenigd in Zoek Mijn Droomauto. Nadat zij uw zoekopdracht hebben ontvangen, zoeken zij net zolang totdat zij uw droomauto hebben gevonden. Vervolgens nemen zij  contact op met de verkoper, bekijken de auto, voeren testen uit, onderhandelen en als zij overtuigd zijn dat dit uw droomauto is, gaan ze over tot kopen. Een buitenlandse auto wordt door een specialist van Zoek Mijn Droomauto ingeklaard en voorzien van een Nederlands kenteken. Vervolgens wordt uw droomauto van top tot teen nagekeken door de ervaren monteurs van Autobedrijf De Witte Vink en natuurlijk afgeleverd met BOVAG garantie.

De mensen van Zoek Mijn Droomauto zijn echte specialisten en nemen u graag het zoekwerk, de aankoop en de formaliteiten uit handen. U hoeft eigenlijk niets anders te doen dan rustig af te wachten terwijl het team van Zoek Mijn Droomauto uw auto zoekt, koopt en tip top in orde maakt. U hoeft alleen nog maar in te stappen en zorgeloos in uw droomauto weg te rijden.

Kijk, dat zijn wij nu van Zoek Mijn Droomauto!

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®