Abé

"Mijn 2e zoekopdracht bij jullie is anders dan normaal"

Speciale zoekopdracht binnen gekregen via zoekmijndroomauto.nl

Een aantal weken geleden hebben wij een uitzonderlijke zoek opdracht voor een droom auto binnen gekregen.

We hebben in het verleden een mooie zoekopdracht voor een Saab 900 Turbo uitgevoerd voor een goede klant van ons. Deze klant heeft een vriend getipt die een aparte auto zocht. Onze klant vertelde dat als je een aparte auto zoekt moet je Fred Vink eens bellen.

Zo gezegd zo gedaan. Wat voor een wensen deze nieuwe klant had kunnen wij niet exact omschrijven.

Maar hieronder toch een kleine opsomming:

Wij zijn op zoek gegaan en kwamen er al snel achter dat een Jaguar F-type met zijn wensen niet makkelijk te vinden is. We keken naar auto’s in België, Duitsland en Nederland.

Zijn droom Jaguar stond gewoon nog nergens te koop. Totdat wij 2 weken later vanuit ons netwerk een bericht kregen dat er een prachtige zwarte Jaguar F-type van een 1e eigenaresse in Nederland te koop stond.

Toen wij de geadverteerde Jaguar online bekeken, wist we het… dit moet zijn Jaguar worden. Vervolgens hebben wij een gesprek ingepland met onze klant, om de geadverteerde Jaguar te bespreken. Ondanks dat de bekleding niet zijn gewenste kleur had, hadden wij met onze ervaring toch het vertrouwen van deze klant kunnen winnen, omdat zwart metallic in combinatie met bruin lederen bekleding een mooie combinatie is.

Na het gesprek en goedkeuring van onze klant hebben wij een afspraak in gepland om te Jaguar te bezichtiging, de eigenaresse van de Jaguar bood zelf al aan om langs ons autobedrijf te komen. De eigenaresse vertelde dat ze de Jaguar altijd met de hand gewassen had en de Jaguar heeft altijd binnen verwarmd heeft gestaan. Na een uitgebreide technische controle en een proefrit hebben wij de Jaguar aangekocht, de Jaguar voorzien van een onderhoudsbeurt en klaargemaakt voor onze klant.

Wij hopen dat de nieuwe eigenaar er veel plezier aan beleeft en nog jaren in zijn prachtige Jaguar F-type mag rijden!

Terug

23-03-2020

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®