Aileen van der Meer

Mijn mobiliteit is belangrijker dan het automerk. Aileen van der Meer (23 jaar) studeerde geschiedenis in Nijmegen.

Zij verplaatste zich met een OV jaarkaart maar in 2016 veranderden de regels en die vielen  ongunstig uit voor Aileen.

Aileen: “Een goed alternatief was een auto maar ik had helemaal geen verstand van auto’s. Voor mij zijn het vervoersapparaten die het altijd moeten doen. Ik heb toen mijn vader gevraagd of hij mij wilde helpen. Mijn vader schakelde op zijn beurt Autobedrijf De Witte Vink in en gaf hen een zoekopracht.”

Waarom bij De Witte Vink?

Aileen: “Mijn ouders zijn al heel lang klant bij De Witte Vink en zijn zeer tevreden en kenden de mogelijkheden van een zoekopdracht.”

En toen?

Aileen: “Na een week zoeken, had meneer Vink een auto gevonden. Het was een grijze Seat Ibiza en daarmee ben ik het afgelopen jaar wekelijks naar Nijmegen gereden. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werk ik in het bedrijf van mijn vader. Mijn auto gebruik ik nu voor korte ritjes in de buurt, bijvoorbeeld om boodschappen te doen.”

Ben je er mee op vakantie geweest?

Aileen: “Nee. Ik bezoek graag steden en dan is een auto alleen maar lastig. Het verste punt waar ik naar toe gereden ben, was in noord Limburg.”

Dan zul je nog wel niet te maken gekregen hebben met pech?

Aileen: “Een beetje. Tijdens een, voor mij, lange rit ging er opeens een rood lampje branden. Volgens mijn beperkte autokennis betekende dat onheil. Ik heb toen meneer Vink gebeld om advies. Hij stelde mij gerust en adviseerde mij om de volgende dag even langs te komen. Alles bleek in orde te zijn.”

Wat vind je van De Witte Vink?

Aileen: “Ik ben heel tevreden. De service is goed en de mensen behandelen mij correct en vriendelijk. Voor mij is er geen enkele reden om ooit naar een andere garage te gaan.”

Je vertelde dat je niets met auto’s hebt en je een auto als een vervoersmiddel beschouwt. Wat verwacht je van jouw garage?

Aileen: “Ik ben inderdaad niet erg in auto’s geïnteresseerd. Als ik het wel zou zijn dan kan ik met mijn interesse niets want de moderne auto is een gecompliceerd brok techniek geworden waar alleen specialisten aan kunnen werken. Voor mij is een auto niets meer dan een vervoersmiddel dat het altijd moet doen. Van mijn garage verwacht ik dat ze de zorg voor mijn mobiliteit nemen. In wat voor auto dat gebeurt, maakt mij niet uit als ik maar mobiel ben. Met mijn Seat Ibiza ben ik dat en ik ben dus zeer tevreden over zowel mijn auto als Autobedrijf De Witte Vink.”

Terug

05-03-2016

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®