Bertil

Bertil Nieuwhof:”Ik reedt in een Renault Clio en was er niet tevreden over, ik had daarvoor altijd in Japanse auto’s gereden en wou dus weer een Japans automerk”

Hoe ben je bij Autobedrijf De Witte Vink terecht gekomen?

Bertil: Ik reedt in een Renault Clio, maar was daar niet over te spreken. Ik zocht een andere auto en was op het internet aan het oriënteren. Ik kwam toen via een autoverkoop website bij Autobedrijf De Witte Vink terecht. Daar stond een Suzuki Swift te koop die ik wel interessant vond. Ik ben toen gaan kijken, en was zeer te spreken over de staat van de Suzuki Swift. Ik heb toen meteen een proefrit mogen maken en ik was meteen verkocht! Uiteindelijk heb ik een paar jaar later weer een andere Suzuki Swift bij Autobedrijf De Witte Vink gekocht!

Maar help mij even, je had een Suzuki Swift en daarna heb weer een Suzuki Swift gekocht?

Ik heb vorige jaar mijn 2e Suzuki Swift bij Autobedrijf De Witte Vink gekocht omdat ik een jongere auto wou hebben. Ik wilde een auto van maximaal 2 jaar oud en met een kilometerstand van rond de 15.000 kilometer hebben. Het moest weer een Suzuki Swift zijn, omdat de Suzuki Swift gewoon een betrouwbare auto is.

Waarom heb je eigenlijk voor een zoekopdracht gekozen?

Bertil: Ik zocht een vrij jonge auto met een aantal unieke wensen. Op dat moment had Autobedrijf De Witte Vink geen Suzuki met mijn wensen staan, dus vandaar dat ik een zoekopdracht had geplaatst.

Hoe is de zoekopdracht verlopen?

Bertil: De zoekopdracht ging vrij snel, binnen een aantal dagen kreeg ik bericht dat Autobedrijf De Witte Vink een Suzuki Swift uit 2015 met nog geen 10.000 kilometer had gevonden.

Hoe heb je de service van Autobedrijf De Witte Vink ervaren?

Bertil: Gewoon zoals ik van het autobedrijf gewend ben. Bij Autobedrijf De Witte Vink wordt je gewoon netjes geholpen en wordt er eerlijk advies gegeven! Het mooie van Autobedrijf De Witte Vink vind ik dat je altijd mag langskomen voor bijvoorbeeld het vervangen van een lampje of het controleren van vloeistoffen.

Zou je  in de toekomst weer via een zoekopdracht een auto kopen of?

Bertil: Dat zou ik zeker doen! Een zoekopdracht is gewoon vele malen makkelijker aangezien je precies kan aangeven welke auto je eigenlijk wil hebben. Ik wist bijvoorbeeld dat mijn volgende auto maximaal 2 jaar oud mocht zijn en rond maximal 10.000 kilometer mocht hebben.


Zou je het kopen van een auto via een zoekopdracht aanbevelen aan anderen?

Een zoekopdracht bij Autobedrijf De Witte Vink is gewoon een top service van het bedrijf. Daarnaast is het zo dat je bij een zoekopdracht eigenlijk een auto koopt die geheel aan je wensen zal voldoen, omdat Autobedrijf De Witte Vink de auto anders nooit zal inkopen. Ook krijg je gewoon 6 maanden BOVAG garantie bij een zoekopdracht.

Terug

27-11-2017

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®