De Boeren Klompjes

De Boerenklompjes zochten een personenbus voor het vervoeren van de kinderen.

De Boerenklompjes uit Ambt-Delden is een kinderdagverblijf en een buitenschoolseopvang. Bij de Boerenklompjes kunnen kinderen lekker buitenspelen en klauteren in de vrije natuurlijke boerderij omgeving. Kijk voor meer informatie op www.deboerenklompjes.nl

De Boerenklompjes zochten een personenbus voor het vervoeren van de kinderen. De wensen waren dat het een negen persoonsbus met cruise control en een airco moest zijn. Na het plaatsen van een zoekopdracht, had Zoek Mijn Droomauto binnen 4 werkdagen een witte Ford Transit uit 2016 gevonden. Na onze goedkeuring werd de bus aangekocht, gepoetst en van een onderhoudsbeurt voorzien. Daarna konden we een afleverdatum inplannen en de bus ophalen!

We rijden nu al een aantal maanden in onze bus en zijn zeer tevreden! Het is een fijne bus omdat we ook veel gebruik maken van de cruise control en altijd genoeg kinderen kunnen vervoeren.

We raden ook iedereen aan om via www.zoekmijndroomauto.nl een zoekopdracht te plaatsen, en via deze wijze een auto of bus te kopen. De auto of bus word namelijk gepoetst, krijgt een beurt en 6 maanden BOVAG garantie! Het gemak van je eigen droomauto samenstellen: Het kan gewoon niet makkelijker!

Terug

20-11-2019

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®