Dennis Oosting

Dennis Oosting is eigenaar van het bedrijf Hardworks b.v. in Enschede. Hardworks b.v. bouwt websites voor bedrijven.

U heeft een zoekopdracht bij Autobedrijf De Witte Vink geplaatst voor een bedrijfsauto?

Dennis Oosting: “Ja, dat klopt en ik wilde privé ook een andere auto“.

Twee auto’s ?

Dennis Oosting:  “Ja, vroeger kocht ik zelf mijn auto’s maar ik heb niets met auto’s en ik heb er ook geen verstand van. Dan wordt de aankoop een gok. Fred Vink kende ik van de waterskibaan waar onze zoons wakeboarden.  Ik wist dat Fred een garagebedrijf had en toen ik, op weg naar een klant, pech kreeg in Hengelo heeft Fred mij snel en goed geholpen. Een tijdje later heeft hij voor mij een schadegeval afgehandeld.  Ik merkte toen hoe prettig het is om op een persoonlijke manier  te worden behandeld. Daarbij sprak de kleinschaligheid van het bedrijf mij bijzonder aan.  Bij Autobedrijf De Witte Vink hoorde ik van de mogelijkheid  om zoekopdrachten te plaatsen.

Tja, ik vond het na die goede ervaringen en indrukken,  vanzelfsprekend om  Fred mijn auto’s te laten zoeken.  Het was de eerste keer dat ik een zoekopdracht plaatste maar ik had er het volste vertrouwen in dat het goed zou gaan. Op een vrijdag  had Fred een auto gevonden en op zaterdagavond kreeg ik een app dat mijn nieuwe auto in Hengelo klaar stond. Ik heb hem eigenlijk ‘blind’ gekocht. Ik had daar geen moeite mee want naast de positieve ervaringen die ik met Autobedrijf De Witte Vink had, is Fred een betrouwbaar en deskundig iemand.”

Wat voor auto’s zijn het geworden?

Dennis Oosting: “Privé heb ik een Volvo XC90 gekocht. Voor mijn gezin heb ik veel ruimte nodig en voor de wakeboards van mijn zoon en onze honden die vaak mee gaan. De Volvo XC90 biedt volop ruimte. Ik rijd er nu ruim een maand mee en het bevalt me uitstekend. Fred heeft heel goed begrepen wat voor soort auto ik zocht. Voor de zaak heb ik een SMART gekocht.”

Dennis Oosting: “Ik heb niets met auto’s. Het zijn voor mij vervoersmiddelen. Ik benader het transport dus heel praktisch. De meeste klanten van ons zitten in de omgeving van Enschede. Waarom zou ik dan een hele, grote dure auto kopen? De SMART is klein en handig en dat is wat ik in deze stedelijke agglomeratie  nodig heb.  Ook met deze aanschaf ben ik heel tevreden. Vroeger zocht ik het internet af om te kijken wat er aangeboden werd.  Met een zoekopdracht kan ik precies zeggen wat voor een auto ik hebben wil. Je hoeft geen compromissen te sluiten. Fred zoekt net zo lang tot hij de gewenste auto ergens in Nederland gevonden heeft.  Een groot voordeel vind ik dat ik een auto in Hengelo koop  en niet ergens in Nederland. Mocht er iets met mijn auto’s zijn dan is het lastig om ‘ergens in Nederland’ verhaal te gaan halen. Nu hoef ik maar naar Hengelo te gaan en het wordt geregeld. Ik vind dat prettig maar vooral praktisch. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze manier van auto’s kopen wel heel makkelijk is. Fred heeft mij  heel wat zorgen uit handen genomen en heel veel tijd bespaart. Voor een volgende auto zal ik zeker weer een zoekopdracht bij Fred Vink plaatsen.”

Terug

11-02-2018

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®