Fam Bisschop

De familie Bisschop kochten in 2017 hun 2e Toyota via een zoekopdracht bij Autobedrijf De Witte Vink 

Hoe zijn jullie bij Autobedrijf De Witte Vink terecht gekomen?

Wij reden toevallig langs Autobedrijf De Witte Vink en zijn toen maar eens gaan kijken welke auto’s daar te koop stonden. Omdat Autobedrijf De Witte Vink op dat moment geen Toyota Corolla had staan, vroeger wij of Fred Vink voor ons een Toyota Corolla wou zoeken. Wij hebben in 2013 onze eerst auto bij Autobedrijf De Witte Vink gekocht. Vervolgens hebben wij in 2017 onze Toyota Corolla ingeruild voor een Toyota Corolla verso.


Waarom hadden jullie een andere auto nodig?

Na 4 jaar met plezier in onze Toyota Corolla gereden te hebben, hadden wij wegens gezinsuitbreiding een grotere auto nodig. Onze dochters waren groter geworden en wij waren op zoek naar een ruimere gezinsauto waarmee we ook gezamenlijk op vakantie konden gaan. Ook zochten wij een auto met een krachtigere motor omdat we ook wel eens met vrienden een weekendje weg gaan en dan wil je gewoon een auto hebben waarin je met 5 volwassenen goed kunt zitten. Om die redenen hebben wij in 2017 onze 2e auto via een zoekopdracht bij Autobedrijf De Witte Vink gekocht.

 

Waarom hebben jullie weer voor een zoekopdracht gekozen?

Onze eerste Toyota hadden wij ook via een zoekopdracht gekocht en dat was ons goed bevallen. Wij vroegen daarom weer aan Fred Vink of hij voor ons een Toyota Corolla Verso kon zoeken.


Wat waren jullie wensen betreft de zoekopdracht?
We wilden een Toyota Corolla Verso met een 1.8l motor en met een maximale kilometerstand van 100.000. Daarnaast vond ik het belangrijk dat onze nieuwe Toyota midden armsteunen moest hebben.

Heeft Autobedrijf De Witte Vink jullie droomauto gevonden?

Jazeker! Na een aantal dagen kregen wij bericht dat Fred een Toyota Corolla Verso had gevonden die precies aan onze wensen voldeed. Binnen één week reden we alweer in onze auto!

Zouden jullie in de toekomst weer via een zoekopdracht een auto kopen?
Ja, dat zouden wij zeker doen. Maar voorlopig kunnen we nog wel een lange tijd door met onze Toyota Corolla Verso.

Hoe hebben jullie de service van Autobedrijf De Witte Vink ervaren?
Bij Autobedrijf De Witte Vink wordt je gewoon netjes en deskundig geholpen. Er wordt altijd eerlijk en meedenkend advies gegeven bij het kopen van een andere auto of bij onderhoudswerkzaamheden.


Zou je het kopen van een auto via een zoekopdracht aanbevelen aan anderen?
Dat zou ik zeker doen! En volgens mij zijn er al een aantal bekenden van mij langs Autobedrijf De Witte Vink geweest voor het plaatsen van een zoekopdracht.

Terug

26-12-2017

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®