Frank Nijhof

Frank Nijhof, inkoper bij een electronicabedrijf, kocht vorig jaar een Toyota Auris bij Autobedrijf De Witte Vink.

Dat is niet direct een auto die ik met een commercieel iemand associeer?

Frank Nijhof: “Dat is maar hoe je het bekijkt. Ik heb altijd Toyota gereden en ik heb met dit merk uitstekende ervaringen. Toyota is onderhoudsvriendelijk en geeft zelden problemen.  Ik heb er relatief weinig kosten aan en in die zin is het een handige, commerciële aankoop. Ik gebruik mijn auto voornamelijk om naar mijn werk te rijden en uiteraard privé. Ik heb geen grote auto nodig en ik rijd de meeste kilometers in Twente.  Ook deze Toyota bevalt me weer prima.”

Was dit de eerste keer dat u een zoekopdracht plaatste?

Frank Nijhof: “Ja, al mijn andere auto’s zocht en kocht ik zelf. Dat was niet zo moeilijk hoor want ik kocht mijn auto’s bij de Toyota garage waar ik een goede band had met één van de verkopers. Mijn hele familie kocht daar hun Toyota’s. We vertrouwden deze verkoper en toen hij bij een andere Toyota garage ging werken, zijn we met hem mee gegaan. Een aantal jaren geleden is hij uit de autobranche gestapt en moet  ik mijn auto’s zelf gaan zoeken en kopen.”

“Ondanks dat ik mijn Toyota’s ergens anders kocht, ben ik al meer dan 20 jaar klant bij Autobedrijf De Witte Vink en het was logisch dat ik nu mijn auto bij Fred Vink zou kopen.  Ik wist dat ik een zoekopdracht kon plaatsen en dat heb ik vorig jaar gedaan. In no time had Fred een Toyota gevonden die mij wel beviel.”

Heeft u nooit gedacht dat het wel eens anders kon uitpakken?

Frank Nijhof:  “Nee, want daarvoor ken ik het bedrijf te goed. Autobedrijf De Witte Vink is wellicht een eigenzinnige garage maar wel altijd eerlijk, vertrouwd en open. Ik heb natuurlijk van tevoren wel wat gegoogled om me te oriënteren op prijzen en modellen maar dat was niet omdat ik in een zoekopdracht geen vertrouwen zou hebben.”

Wilde u niet liever zelf een auto zoeken?

Frank Nijhof: “Ik weet wel iets van techniek en electronica maar hedendaagse  auto’s hebben  zoveel techniek daar moet je echt deskundig zijn om dat helemaal te begrijpen. Eigenlijk koop ik een auto, voor een groot deel, op gevoel en op vertrouwen. Ik vertrouw op de deskundigheid van Autobedrijf De Witte Vink en ik gebruik mijn intuïtie om te bepalen of een auto en een garage ‘bij me past’.  Autobedrijf De Witte Vink ‘past’ bij mij want de mensen zijn vriendelijk, goed  en geven veel service. Ik voel mij geen nummer bij De Witte Vink en dat vind ik prettig.“

 Koopt u uw volgende auto weer met een zoekopdracht bij De Witte Vink?

Frank Nijhof: “ Waarschijnlijk wel want het is wel heel makkelijk om zo aan een andere auto te komen. Over de zoekopdracht hoef ik mij geen zorgen te maken. Fred zoekt snel en goed de gewenste auto. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Terug

19-02-2016

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®