Glenn Haanskorf

Glenn Haanskorf casemanager bij Tactus en kocht een fraaie BMW 1 serie.

Glenn: “Zeg maar maatschappelijk werker dat klinkt de meeste mensen bekender in de oren”.

Je woont in Enschede. Hoe kom je zo verzeild bij een garage in Hengelo?

Glenn: “Collega’s vertelden mij over Autobedrijf De Witte Vink en ik ben toen met één van hen poolshoogte gaan nemen. Vorig jaar wilde ik mijn Kia Sportage verkopen en ik ben toen bij Autobedrijf De Witte Vink gaan kijken of ik mijn auto kon inruilen.”

Wat voor auto zocht je?

Glenn: “Een auto die altijd rijdt, er mooi uitziet en comfortabel is”.

Dat was zeker een fluitje van cent voor Autobedrijf De Witte Vink?

Glenn: “Nee, want aan veel auto’s waar Fred Vink mee kwam, ontbrak iets. De één had geen navigatie en de andere was niet comfortabel genoeg. Het heeft een paar weken geduurd voordat Fred de juiste auto had gevonden. Uiteindelijk werd het een Volkswagen Polo waarvan Fred Vink zei dat het een goede auto was.”

Maar zonder gekheid op jouw kriteria kan een autobedrijf toch geen auto zoeken? Je hebt op zijn minst een merknaam en het type nodig. En dat het een goede auto was, geloofde je toch niet?

Glenn: ”Ik heb geen verstand van auto’s en ik heb  ook niets met autotechniek. Ik vertrouw Fred Vink en zijn team en als zij zeggen dat het een goeie auto is dan geloof ik dat. Auto’s zijn voor mij slechts vervoermiddelen waar ik vooral gemak en geen last van wil hebben. Een auto moet het altijd doen.  Een merk zegt mij weinig. Maar ik wil wel in een mooie en comfortabele auto rijden. Fred Vink snapte dat en zocht net zo lang tot hij de geschikte auto had gevonden. Hij beoordeelde de technische kant van de auto en adviseerde mij deskundig maar vooral eerlijk bij de aankoop. Ik kan je zeggen dat mijn vertrouwen niet beschaamd is.”

Je zei dat je een Volkswagen Polo had gekocht maar voor de deur staat een BMW serie 1. Hoe zit dat?

Glenn: ”Heel lang plezier heb ik niet van de Volkswagen Polo gehad want na een maand heb ik hem total loss gereden. Fred wist gelukkig nog wat mijn wensen waren en binnen no time had hij deze schitterende BMW voor mij gevonden. Wat ik heel prettig vond, was dat ik niet meer dat vervelende aankoopproces door hoefde te lopen zoals dat vaak bij andere garages het geval is. Fred zorgde dat ik weer heel snel mobiel was en dat is precies wat ik van de ideale garage verwacht. Deze BMW bevalt mij uitstekend en alles klopte, alleen zijn er andere velgen op gekomen.”

Wat vind je van Autobedrijf De Witte Vink?

Glenn: “Ik vind het een heel prettig bedrijf. Het is geen bedrijf met marmeren vloeren en grote glazen puien en ik word ook niet ontvangen door hijgerige verkopers in snelle pakken maar door vriendelijke mensen die de tijd nemen om met mij het probleem te bespreken. De mensen bij Autobedrijf De Witte Vink denken mee, zijn flexibel en bieden veel service. Het is een autobedrijf dat iets duurder is maar wel veel beter.”  

Terug

05-03-2018

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®