Jana Groot

Het beste advies van Jana: Koop een Beetle en geniet!

Jana Groot  haalde in 2017 haar diploma aan het HBO voor de opleiding Informatie, Dienstverlening en Management. Nu werkt ze bij de gemeente. Zij heeft iets met auto’s  hoewel er, volgens haar, maar weinig vrouwelijke auto’s zijn.  Na vier jaar in een Ford Ka te hebben gereden, was het tijd voor iets anders. Tijd om met Fred Vink van Autobedrijf De Witte Vink te gaan praten.

Jana:  “Ik had een lijstje gemaakt met automerken die ik wel interessant vond en daar ben ik mee naar Fred gegaan. Op basis van mijn voorkeuren, interesses en rijgedrag  kwamen we uit bij een Volkswagen Beetle Highline. De persoonlijk aandacht en tijd die hij nam om samen mijn wensen door te nemen, heb ik enorm gewaardeerd. Het was immers geen dagelijkse uitgave die ik wilde doen.”

Had je verder nog wensen?

Jana: “Nou, ik wilde graag een donkerblauwe cabrio met  een chromen sierstrip en wit leren bekleding. Ik wilde ook een auto met weinig kilometers maar wel met veel pk’s. En natuurlijk wilde ik op het dashboard het bekende vaasje met plastic bloem en dat alles voor de juiste prijs. Ik kan me de reactie van Fred nog goed herinneren toen ik hem dit vertelde.”  Ha, ha, ha. Ondanks het uitgebreide wensenpakket had Fred binnen twee weken de juiste auto gevonden.

Jana: “Na een geslaagde proefrit mocht ik de auto niet eerder zien dan op de dag van aflevering. Ik vroeg waarom en Fred antwoordde: ‘Jij maakt je toch ook mooi als je de stad in gaat. Nou wij maken jouw auto ook mooi als ie bij ons de garage uit gaat’. Daar moest ik het mee doen.  Op de afleverdag stond hij glimmend gepoetst en helemaal nagekeken met een grote strik op de motorkap voor de glazen schuifpui van Autobedrijf De Witte Vink. Het was het wachten waard geweest.

Jana: “Zodra de zon zich laat zien en de temperatuur het toelaat, doe ik de kap naar beneden.  Vorige zomer ben ik naar Zuid-Frankrijk gereden. Ik heb daar heel veel met open dak gereden. Je voelt de warmte van de zon, je ruikt de geuren van het land en je hoort de vogels. Heerlijk. Mijn auto heeft inmiddels al voor heel wat veilige kilometers en mooie herinneringen gezorgd.”

Ben je tevreden met Autobedrijf De Witte Vink?

Jana: “Jazeker, ik had mijn Ford Ka ook bij Autobedrijf De Witte Vink gekocht en over de manier waarop  ik met mijn VW Beetle cabrio geadviseerd en geholpen was, ben ik zeer tevreden. De  werknemers van Autobedrijf De Witte Vink zijn vriendelijk, in voor een gekkigheidje en servicegericht. Kleine mankementjes aan mijn Beetle worden altijd direct verholpen en voor een langduriger verblijf in de garage, krijg ik altijd een leenfiets of een leenauto mee.”

Terug

17-04-2017

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®