Kaya

Kaya van Delden kocht onlangs een  Suzuki bij Autobedrijf De Witte Vink. Het was haar zesde auto.

Kaya: “Toen ik nog op school zat, reed ik in oude, goedkope auto’s  omdat ik geen geld had om een goede auto te kopen. Ik werk nu als woonbegeleider bij Twentse Zorgcentra en als bijbaantje werk ik bij RTV-Oost. Ik verdien nu en ik kan me een goede auto veroorloven”.

Hoe ben je bij Autobedrijf  De Witte Vink terecht gekomen?

Kaya: “Mijn ouders waren al zes jaar klant bij Autobedrijf De Witte Vink en zo kende ik dit autobedrijf. Ik vond het altijd aardige mensen en zij hebben mij altijd heel goed geholpen bij de verkoop van mijn eerste auto’s.  Autobedrijf Witte Vink is niet zo formeel  en het contact is heel makkelijk. Ik word er als een klant behandeld en niet als vrouw waarvan gedacht wordt dat ze toch wel niets van auto’s weet.  Voor mij was het logisch dat ik bij Autobedrijf De Witte Vink mijn eerste ‘echte’ auto zou kopen.”

Ben je een autoliefhebber?

Kaya: “Jazeker, ik ben dol op mooie, luxe auto’s en ook autorijden doe ik graag. ik heb geen enkel probleem om in de vakantie naar Kroatië of Frankrijk te rijden. Ik heb ook geen moeite met grote steden of enge bergpassen. Voor een lekke band draai ik mijn hand niet om en ik vind zelfs autowassen niet erg. ”

Wat voor Suzuki is het geworden?

Kaya: “Het is een witte Swift 1.2 geworden hoewel ik mijn oog eerst op een Golf had laten vallen maar die was zo kaal. Er zat niets extra bij. Autobedrijf Witte Vink had toen een zwarte, 5-deurs staan maar dat vond ik niet zo handig. Toen liet Fred Vink mij een witte 3-deurs Swift zien met schitterende velgen en daar ben ik voor gevallen. Echt leuk aan deze auto vind ik de keyless-entry van de deursloten.”

Heb je nog hulp gehad van een deskundige bij de aanschaf van jouw auto?

Kaya: “Nee, ik heb zelf onderhandeld en ik heb zelf een keuze gemaakt. En voor wat betreft de techniek heb ik volledig vertrouwd op Autobedrijf Witte Vink.  Zij zeggen eerlijk in welke staat de auto is en ik had bij mijn ouders al gemerkt dat de mensen van Autobedrijf Witte Vink te vertrouwen zijn. Ik hoefde eigenlijk alleen maar te onderhandelen, te beslissen en de auto na een week op te halen. Toen ik mijn Swift ophaalde, had Autobedrijf Witte Vink er een grote rode strik omheen gedaan en in de auto lag een bos bloemen. Dat vond ik zo leuk”.

De volgende auto weer van Autobedrijf De Witte Vink?

Kaya: “Zeker weten, ik ben heel tevreden met Autobedrijf Witte Vink en ik kan iedereen deze garage aanbevelen.”

Terug

05-03-2018

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®