Maarten

Als je ongeveer 100.000 km per jaar voor je werk rijdt, wil je een auto hebben die comfortabel is en over voldoende vermogen beschikt.

Maarten Zwienenberg (1983), directeur van Bakker Natuursteen Assen bv: ‘En een statiowagon want  ik vind stationwagons mooier". Dat ik dan ook ruimte genoeg heb om wat spullen mee te nemen, is een bijkomend voordeel.” Met dit wensenlijstje ging Maarten Zwienenberg naar Autobedrijf De Witte Vink.

Hoe wist u van het bestaan van Autobedrijf De Witte Vink?

Maarten Zwienenberg: “Ik kende het bedrijf van de buitenkant want voordat ik bij Bakker Natuursteen ging werken, werkte ik in de aannemerij en fietste ik elke dag langs Autobedrijf De Witte Vink.

Van bekenden had ik al gehoord dat Autobedrijf De Witte Vink een goed en betrouwbaar adres is.

In 2012 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij Autobedrijf De Witte Vink naar binnen gestapt en ging ik er met een Opel Corsa weer de deur uit. Een paar jaar later heb ik een Volvo V70 bij Autobedrijf De Witte Vink gekocht. In november 2016 was het tijd voor een andere, comfortabele break met veel vermogen.  Ik twijfelde tussen een Audi A6 en een BMW 535. Ik vond het allebei mooie auto’s en de keuze was moeilijk. Ik heb weinig verstand van autotechniek en Fred’s kennis  zou de doorslag kunnen geven. Fred  adviseerde mij om voor de BMW 535 te gaan. Ik had inmiddels al de nodige ervaring opgedaan met zoekopdrachten en ik vertrouwde Fred dat hij ook deze keer weer een goede auto voor mij zou vinden.”

“Toen Fred een auto had gevonden ben ik eerst zelf gaan kijken of ik hem echt wel mooi vond. Alles wat ik graag wilde, zat op of in de auto en een week later reed ik er al in rond. Het is een geweldige auto waar ik heel blij mee ben”.

Maar als u zelf naar een auto gaat kijken  waarom geeft u Autobedrijf De Witte Vink dan nog een zoekopdracht?

Maarten Zwienenberg: “Omdat ik geen verstand van auto’s heb. Ik weet wat ik een mooie en een lelijke auto vind maar van de techniek weet ik niets. Fred en zijn team weten  alles van de techniek. Bovendien heb ik vanwege mijn werk geen tijd om naar een auto te zoeken. Een zoekopdracht plaatsen is een hele comfortabele manier om aan een goeie auto te komen. Autobedrijf De Witte Vink is betrouwbaar en namen mij alle zorgen uit handen en dat scheelde mij heel veel tijd”.  

Zou u Autobedrijf De Witte Vink bij anderen aanbevelen?

Maarten Zwienenberg: “Jazeker. Fred is betrouwbaar en de sfeer in zijn garage is goed. Er is altijd tijd voor een praatje en een kop koffie. En ook als ik een leenauto nodig heb, krijg ik altijd nette auto’s mee. Nee, ik ben heel blij met Autobedrijf De Witte Vink en mijn volgende auto koop ik er zeker weer”.

Terug

09-04-2017

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®