Mariëlle ter Wierik

Marielle zocht een nieuwe bedrijfswagen voor haar schildersbedrijf en kocht haar derde auto bij Autobedrijf De Witte Vink.

Mariëlle: “Ik houd van mooie auto’s waarbij ik dan vooral op de details let zoals velgen en lijnen”.

Wat voor auto heeft u nu?

Mariëlle: “Sinds februari 2018 heb ik een Ford Transit Connet, geen auto om mee over de boulevard te flaneren maar daar gebruik ik hem ook niet voor. Ik heb al twintig jaar een schildersbedrijf en de Ford is een echte bedrijfswagen. Voor deze auto reed ik in een Volkswagen Caddy maar die begon op leeftijd te raken. Mijn oog viel toen op de Ford Transit Connect omdat ik het een mooie auto vond. Ik ben toen naar Fred Vink gegaan om advies en die bevestigde dat de Ford Transit heel geschikt is als bedrijfsauto.”

Hoe lang bent u klant bij Autobedrijf De Witte Vink?

Mariëlle: “In 2016 zocht ik op Autoscout naar een Mini Clubman. Autobedrijf De Witte Vink had er één staan. We zijn gaan kijken en de kennismaking voelde goed. De Mini Clubman hebben we gekocht.

Haar partner Annouschka: “Inmiddels hebben we die weer ingeruild voor een Mini Countryman met automaat want ik vind dat toch prettiger rijden”.

Mariëlle: “Toen we de Ford Transit kochten, hadden we dus al enige ervaring met Autobedrijf De Witte Vink”.

Annouschka valt haar bij: “Enige ervaring is voorzichtig uitgedrukt. Mariëlle wilde voor haar vijftigste een trekhaak onder de Mini Countryman en ik vond dat een leuk kadootje. Mariëlle is echter een voortvarend type en nam zelf contact op met Fred om een trekhaak te regelen. Ik nam direct contact op met Fred Vink en had gezegd dat het een verrassing moest blijven. Fred heeft heel wat leugentjes moeten vertellen om haar van dat idee af te brengen. Iets waar hij best moeite mee had, vertelde hij later. Op de verjaardag van Mariëlle zijn we in de Volkswagen Caddy gestapt en zijn we naar Autobedrijf De Witte Vink gereden. Ik had niet alleen een trekhaak geregeld maar samen met Fred ook een opblaasbare scootmobiel en een feestelijke boog. Kijk, dat zijn dingen die ik een andere garage niet zo gauw zie doen maar waardoor Autobedrijf De Witte Vink met kop en schouders boven haar concurrenten uitsteekt”.

Mariëlle: “Ik was met stomheid geslagen maar ik vind zulke verrassingen ontzettend leuk. U zult begrijpen dat we inmiddels hele blije klanten van Autobedrijf De Witte Vink zijn”.

Annouschka: “Ik vind het ook heel prettig dat er geen ‘pakken’ rondlopen maar echte mensen die nog een praatje met je maken, je helpen en je adviseren”.

Mariëlle: “Kleine mankementjes worden zonder afspraak en ter plekke verholpen zoals defecte lampjes of een litertje olie. Autobedrijf De Witte Vink is een BOVAG garage en dus niet gebonden aan een merk. Ik heb het idee dat je daar een onpartijdiger advies krijgt dan bij een merkgarage. Onze volgende auto kopen we zeker weer bij Autobedrijf De Witte Vink.”

Terug

26-03-2018

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®