Mariëlle

Mariëlle en Annouschka kochten hun 2e Mini Countryman via een zoekopdracht!

Annouschka en Mariëlle zijn al jaren klant bij Autobedrijf De Witte Vink en hebben hier in de loop de jaren meerdere auto’s gekocht. Mariëlle: We kwamen hier ooit met een Fiat 500 en een aantal jaren later kochten wij onze 3e Mini bij Autobedrijf De Witte Vink. Net zoals de vorige Mini Countryman hadden ze er nu weer voor gekozen om de nieuwe Mini Countryman vanuit een zoekopdracht via www.zoekmijndroomauto.nlte kopen. 

De opgegeven wens in de zoekopdracht was vrij duidelijk: “We willen graag een stoere Mini!” Na 1 week zoeken vond Autobedrijf De Witte Vink een hele stoere Mini Countryman uit 2018 met 20.000 kilometers op de teller. Het was een luxe uitvoering met alle wensbare opties zoals lederen bekleding, stoelverwarming, Apple car-play, panoramadak en 19 inch velgen.

Nadat de dames goedkeuring hebben gegeven voor de Mini, is de Mini vanuit Duitsland opgehaald en klaargemaakt. De Mini werd gepoetst en vervolgens aangemeld bij de RDW Douane voor het aanvragen van het Nederlands kenteken.

Terug

19-05-2019

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®