Paul Huibregtse

Paul Huibregtse kocht zijn tweede Audi Q3 via een zoekopdracht.

Paul kocht een Audi Q3 bij Autobedrijf De Witte Vink, maar had zijn Audi Q3 wegens emigratie weer verkocht. Toen hij na een aantal jaren weer in Nederland terug kwam, wou Paul weer Audi Q3 automaat hebben. Paul had via www.zoekmijndroomauto.nl een zoekopdracht geplaatst en bij het plaatsen van zijn zoekopdracht aangegeven dat de Audi Q3 geen standaard uitvoering moest zijn.

Het moest een luxe uitvoering zijn met opties zoals cruise control, navigatie, trekhaak en een panoramadak! Nadat Paul online een zoekopdracht had geplaatst, krijg hij binnen een aantal werkdagen bericht dat Zoek Mijn Droomauto een Audi Q3 met zijn opgegeven wensen in Duitsland had gevonden.

Hij kreeg de Audi Q3 vanuit de e-mail gepresenteerd en heeft na een telefonisch gesprek akkoord gegeven. Vervolgens ging Autobedrijf De Witte Vink langs het autobedrijf in Duitsland om de Audi Q3 te inspecteren. Na een technische keuring waren een geen gebreken geconstateerd en was de Audi Q3 aangekocht. Nadat de Audi Q3 bij het autobedrijf in Duitsland was opgehaald, moest de auto klaargemaakt worden. De Audi kreeg een onderhoudsbeurt en werd netjes gepoetst. Vervolgens werd de auto aangemeld bij de RDW en de douane voor het aanvragen van een Nederlands kenteken. Na binnenkomt van het Nederlands kenteken kreeg Paul meteen bericht dat hij de Audi Q3 kon ophalen.

Paul: Het gemak van een online zoekopdracht via www.zoekmijndroomauto.nl is dat je zelf vanuit huis je eigen droomauto kan samenstellen en je binnen een aantal werkdagen bericht krijgt dat je droomauto gevonden is. Daarnaast word de auto technisch in orde gemaakt, krijgt de auto een onderhoudsbeurt en krijg je ook zes maanden BOVAG garantie op de auto. Ik rij nu een aantal maanden in mijn Audi Q3 en ben daar zeer tevreden over!

Terug

19-12-2019

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®