Rob

Rob was tevreden over zijn Volkswagen Polo maar miste toch ruimte en pk´s

Rob is een echte Volkswagen rijder.. Nadat hij een aantal jaren geleden zijn 1e Volkswagen Polo inruilde voor een Volkswagen Polo automaat was zo tevreden over het rijden van een automaat, dat hij niks anders meer wilde. Ondanks dat hij een mooie Volkswagen Polo bij Autobedrijf De Witte Vink had gekocht, mist hij toch ruimte en een aantal pk´s.

Na een gesprek gaf Rob een zoekopdracht voor een Volkswagen Golf Automaat, maar dan wel een sportieve uitvoering met cruise control, navigatie, minimaal 125PK en mooie velgen! De zoektoch naar een Volkswagen Golf leek makkelijk wegens het ruime aanbod. Maar omdat het een automaat met minimaal 125PK moest zijn, werd het aanbod al een stuk minder.

Na een week zoeken kregen wij vanuit een Volkswagen dealer in Duitsland bericht, dat ze een mooi Volkswagen met zijn opgegeven wensen te koop hadden staan. Nadat de auto in Duitsland bekeken, was er terplekke een technische control uitgevoerd en werd de Volkswagen aangekocht! Na de RDW keuring in Nederland konden de Nederlandse kentekenplaten op de auto, en kon de auto afgeleverd worden.

Terug

07-11-2020

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®