Seth en Melissa

Seth en Melissa zochten een kleine auto en kochten een Opel Corsa.

Jullie komen beide uit Hengelo, maar hoe zijn jullie bij Autobedrijf De Witte Vink terecht gekomen?
Melissa
: Mijn ouders hebben hier al jaren hun auto in onderhoud en adviseerden ons om langs Autobedrijf De Witte Vink te gaan, omdat zij dus al jaren klant zijn.

Waarom hadden jullie een auto nodig?
Seth: Mijn vriendin moet voor haar werk vaak naar Nijverdal rijden en daarom zochten we een betrouwbare auto.

Naar wat voor auto waren jullie op zoek?
We zochten een kleinere auto die toch geschikt was om lange afstanden mee te rijden. We hebben in eerste instantie naar een Hyundai i10, een Kia Rio of een Opel Corsa gekeken.

Waarom hebben jullie uiteindelijk toch voor de Opel Corsa gekozen
De Hyundai i10 was ons eigenlijk te klein, we hadden er een proefrit mee gemaakt maar de auto voelde ook gewoon te klein aan. De Kia Rio was een stuk groter dan de Hyundai i10, maar ook weer een stuk duurder.

Melissa: Ik heb ook in een Opel Corsa rijles gehad en vond het toen al een mooie auto die ook nog eens fijn reedt. Daarom hebben we er uiteindelijk samen voor gekozen om een Opel Corsa te kopen.

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om via een zoekopdracht een auto te kopen?
We hebben beide niet veel verstand van auto’s. We hebben in het begin zelf wel op het internet gekeken, alleen weet je op het internet niet wat je koopt.
Melissa: Ik kocht mijn eerste auto (Ford Ka) via het internet en heb er uiteindelijk niet veel plezier van gehad. In het begin klonk het allemaal goed en vertrouwd, maar al snel bleek het helemaal geen betrouwbare auto te zijn.

Wat waren jullie wensen betreft de zoekopdracht?
Onze wensen waren eigenlijk niet zo heel bijzonder denk ik. We wilden dus een Opel Corsa, van bouwjaar 2010 of jonger met een kilometerstand van maximaal 100.000 en het mocht geen zilveren Opel Corsa zijn.

Heeft Autobedrijf De Witte Vink jullie droomauto gevonden?
We zijn erg tevreden met de gevonden auto. Het mooie van Autobedrijf De Witte Vink is ook dat we 6 maanden BOVAG garantie krijgen! En aangezien mijn vorig auto avontuur niet zo prettig was, ben ik blij dat we nu een betrouwbare auto gekocht hebben.

Zouden jullie in de toekomst weer via een zoekopdracht een auto kopen of?
Seth
: Ik denk het wel, de voordelen van een zoekopdracht zijn gewoon dat je alleen maar je wensen hoeft aan te geven en Autobedrijf De Witte Vink gewoon zelf op zoek gaat naar de gewenste auto.

Hoe hebben jullie de service van Autobedrijf De Witte Vink ervaren?
Melissa
: Het voelde vanaf het begin gewoon al goed. Mijn ouders zijn hier natuurlijk ook al jaren klant dus ik had ook eigenlijk niet anders verwacht.

Zou je het kopen van een auto via een zoekopdracht aanbevelen aan anderen?
Dat zou ik zeker doen! Het kopen van een auto via een zoekopdracht is gewoon een makkelijker dan zelf zoeken omdat je ook nog eens 6 maanden BOVAG garantie krijgt en Autobedrijf De Witte Vink alle zorgen uit handen neemt.

Terug

19-03-2018

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®