Stef Spoelder

De Toyota Auris Hybride kwam uit de ANWB test als een zeer bertrouwbare auto!

1. Hoe zijn jullie bij Autobedrijf De Witte Vink terecht gekomen?

Mijn schoonvader is al jaren een tevreden klant bij Autobedrijf De Witte Vink en zodoende dat we via hem bij jullie terecht zijn gekomen.

2. Waarom hadden jullie een auto nodig?

We hebben in Amsterdam gewoond, en daar kun je makkelijker met het openbaar vervoer reizen. Tegenwoordig wonen we in Oosterbeek, en dan merk je toch wel dat het openbaar vervoer hier beperkter is.


3. Naar wat voor auto waren jullie op zoek?

We hebben nooit eerder een auto gehad, en wisten eigenlijk niet wat voor auto bij ons zou passen. Mijn schoonvader heeft zelf een Toyota Corolla bij jullie gekocht en is daar erg over te spreken. Na op het internet georiënteerd te hebben, kwamen uit verschillende testen naar voren dat de Toyota Auris Hybride een kwalitatief goede auto is.

 

5. Waarom hebben jullie ervoor gekozen om via een zoekopdracht een auto te kopen?

Mijn schoonvader vertelde dat jullie ook specifieke zoekopdrachten uitvoeren voor klanten. Na een gesprek met jullie werd het al snel duidelijk dat we bij een zoekopdracht een “meer auto” voor ons geld konden krijgen. Daarnaast is het fijn om een auto bij een vertrouwd adres en met garantie te kopen.

 

6. Wat waren jullie wensen betreft de zoekopdracht?

Onze belangrijkste wens was dat onze toekomstige een hybride moest zijn. Daarnaast hebben we vanuit een eerdere proefrit de opties zoals een panoramadak, cruise control, en lijnassistentie mogen ervaren. Naast de basis opties zoals airco en elektrische ramen vonden wij de kilometerstand van de auto een belangrijk punt. In Nederland hebben de meeste Toyota’s die binnen ons budget vielen rond de 100.000 km. We hadden dus in onze zoekopdracht aangegeven dat we liever een auto met minder kilometers wouden hebben. Daarom stelde Autobedrijf De Witte Vink voor om eens in Duitsland op zoek te gaan voor ons.

 

7. Heeft Zoek mijn Droomauto jullie droomauto gevonden?

Ja! Na enkele dagen krijgen we een aantal auto’s voorgesteld, die volgens Autobedrijf De Witte Vink het beste aan onze zoekwensen voldeden. Nadat wij een van de voorgestelde Toyota’s als voorkeur hadden doorgegeven, is Autobedrijf De Witte Vink langs het autobedrijf gegaan om de Toyota ter plaatse inspecteren op schade en om een technisch controle uit te voeren. Nadat de controles waren uitgevoerd en er geen gebreken uit de controles zijn geconstateerd, heeft Autobedrijf De Witte Vink de Toyota aangekocht. Na het ophalen van de auto, heeft de Toyota een onderhoudsbeurt gekregen en is de auto aangemeld bij de RDW en de douane voor het aanvragen van een Nederlands kenteken.

Na 10 werkdagen kregen wij een e-mail dat het Nederlands kenteken binnen was en wij een afspraak konden inplannen voor het ophalen van de auto. Toen we aankwamen stond de Toyota netjes gepoetst voor het pand! Na een lekkere kop koffie en een uitgebreide uitleg over de Toyota zijn we terug naar Oosterbeek gereden.


8. Zouden jullie in de toekomst weer via een Zoek Mijn Droomauto weer een auto aanschaffen?
Ja, het kopen van een auto via Zoek Mijn Droomauto is een makkelijke maar met name een vertrouwde manier van een auto kopen. Je geeft je wensen en je budget aan, en een aantal werkdagen later krijg je een aantal voorbeelden via de mail gepresenteerd. Daarnaast is het fijn dat je 6 maanden BOVAG garantie krijgt. Uiteindelijk is de combinatie met de service van het bedrijf en het kopen van een auto op deze manier gewoon een stuk prettiger dan zelf op zoek gaan.9. Hoe hebben jullie de service van Autobedrijf De Witte Vink ervaren?
Hier kan ik kort over zijn, Autobedrijf De Witte Vink geeft gewoon een goede service en denkt ook met de klant mee. Met name dat laatste punt is gewoon belangrijk, want een auto kopen doe je niet elk jaar.

 

10. Zou je het kopen van een auto via een zoekopdracht aanbevelen aan anderen?
Ja, het kopen van een auto via www.zoekmijndroomauto.nl is een aanrader voor iedereen!

Terug

09-12-2019

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®