Wendy & Uwe van der Sar

Wendy & Uwe zochten een comfortabele auto bij een betrouwbare garage met een goeie service.

Het was tijd voor een nieuwe auto. Haar man, Uwe van der Sar, wilde ook een nieuwe auto en bij een garage in Delden vonden ze twee auto’s die hen geschikt leken. Het echtpaar Van der Sar vroeg een weekend bedenktijd en zouden maandag beslissen.

Uwe: “We besloten om beide auto’s te kopen maar maandag meldde de garage doodleuk dat ze de auto voor Wendy verkocht hadden ondanks de optie die wij er op hadden. Dat vonden we niet zo netjes en hebben de andere auto afgezegd. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een betrouwbaarder garage. Op het internet zag ik een auto bij Autobedrijf De Witte Vink staan. Ik heb gebeld en een afspraak gemaakt. Wat schertst onze verbazing toen we daar de auto van Wendy zagen staan! Fred Vink had de auto van de Deldense garage gekocht niet wetende dat wij er een optie op hadden. Fred Vink had ook een mooie gezinsauto staan en de koop van twee auto’s was snel gesloten.”

Kende u de reputatie van Autobedrijf De Witte Vink?

Uwe: “Nee, maar het eerste contact verliep prettig en makkelijk, Fred was open en eerlijk over zijn auto’s. Ik vond het ook prettig dat Fred niet in zo’n snel verkoperspak rond liep. Het voelde allemaal heel vertrouwd. Later werd ik daarin bevestigd door de enthousiaste verhalen van anderen en ervoer ik wat service en een persoonlijk behandeling betekende.”

Waren dat de enige auto’s die u bij Autobedrijf De Witte Vink hebt gekocht?

Uwe: “Nee, in 2016 hebben we een nieuwere Toyota Corolla Verso bij Fred Vink gekocht en die bevalt heel goed. Deze gezinsauto gebruiken we veelal privé en soms voor mijn werk.”

Had het Autobedrijf die op voorraad?

Uwe: “Nee, we hebben een zoekopdracht gegeven.”

Waar zocht u naar?

Uwe: “De gezinsauto die ik zocht, moest veilig en comfortabel zijn. Ik heb niet zoveel met auto’s en ik weet van de techniek te weinig om zelf een auto te kopen. Het merk maakte mij niet veel uit.  In de loop van de jaren had ik veel vertrouwen in Autobedrijf De Witte Vink gekregen en toen Fred belde dat hij iets gevonden had, zijn we gauw gaan kijken. De Toyota overtrof onze verwachtingen.”

Wat vindt u van Autobedrijf De Witte Vink?

Wendy: “We zijn zeer tevreden. Het contact met de mensen van Autobedrijf De Witte Vink is persoonlijk en eerlijk. De service vind ik fantastisch. Bij onze vorige garage moest ik drie dagen wachten voordat ze een lampje konden verwisselen. Bij Autobedrijf De Witte Vink wordt dat direct geregeld. Kijk, dat vinden wij belangrijk; een comfortabele auto, een betrouwbare garage en een goeie service. Onze volgende auto kopen we zeker weer bij Autobedrijf De Witte Vink.”

Terug

05-03-2018

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®