Wim A. Leushuis

Wim A. Leushuis was meetspecialist bij Essent en reed voor zijn werk zo’n 30.000 km. per jaar.

De heer Leushuis: “Tegenwoordig doe ik het heel wat rustiger aan want ik ben 68 jaar en al een paar jaar gepensioneerd. Ik rijd nu alleen maar prive kilometers  De reden waarom ik een andere en in het bijzonder, een sterkere auto wilde, is omdat we er vaak op uitgaan met de caravan en dan is het prettig als de auto wat extra vermogen heeft”.

Wat voor auto heeft u gekocht?

De heer Leushuis: “We hebben een Skoda Octavia bij Autobedrijf De Witte Vink gekocht. We rijden er nu een paar maanden in en het is een heerlijke auto. Vooral die extra p.k.’s  zijn heel fijn”.

Waarom bij De Witte Vink? U woont toch in Borne. 

De heer Leushuis: “Mijn schoonzoon maakte mij attent op Autobedrijf De Witte Vink in Hengelo. Ik kende de garage wel want ik fietste er vroeger elke dag langs maar ik zag er nooit een auto naar mijn zin staan. Mijn schoonzoon legde mij toen uit dat ik een zoekopdracht kon geven en dat Fred Vink dan voor mij op zoek ging”.

U vertelde mij eerder dat u een techneut bent. Waarom heeft u niet zelf uw auto gezocht?

De heer Leushuis: “Ja, ik ben wel technisch maar om een auto goed te kunnen beoordelen moet je deskundig zijn en ik ben nu eenmaal geen autotechnicus. Mijn schoonzoon is al jaren klant en wist dat Fred Vink te vertrouwen was.  Dat is in zo’n geval natuurlijk wel belangrijk. Vervolgens  hebben we gewacht tot hij iets gevonden had.  Hoewel  …… ‘wachten’ . Voor dat ik het besefte had Fred Vink een auto voor mij gevonden die precies aan mijn eisen voldeed. Hij was wel iets duurder maar hij is  ook een paar jaar jonger. Mijn vrouw heeft nog geprobeerd om af te dingen maar Fred Vink kon ons haarfijn uitleggen waarom het een redelijke prijs was”.

U heeft voor de eerste keer een zoekopdracht gegeven. Hoe heeft u dat ervaren?

De heer Leushuis: “Het is mij uitstekend bevallen. Zoals ik al zei; ik ben geen autotechnicus. Een auto beoordelen is vakwerk en Fred Vink verstaat zijn vak. Ja, waarom zou ik dan moeilijk gaan doen door zelf een auto te gaan zoeken? Het kost mij tijd en veel twijfels. Ik laat het liever over aan een deskundige en uiteindelijk ben ik zeer tevreden over het resultaat. Ik heb de auto gekregen die ik wilde en ook nog in een verbluffend korte tijd”.

Koopt u uw volgende auto weer bij Autobedrijf De Witte Vink?

De heer Leushuis: “Misschien wel, het is me goed bevallen en ik kan het iedereen aanraden.  Daarbij komt dat bij de Witte Vink vriendelijke mensen werken die je persoonlijk helpen. Ik vind dat heel prettig”.

Terug

09-11-2015

dewittevink.nl - zoekmijndroomauto.nl ®